2019-2020 Eğitim Yaz Dönemi Açılabilir Sayıya Ulaşarak Açılan Ders Listesi ve Ders Programı 07.08.2020

Açılabilir Yeter Sayıya Ulaşarak Açılan Dersler Listesi

Ders Programı

Yaz dönemi derslerini izlemek için

Açılamayan dersler ve Ücret İade İşlemleri; Kontenjan nedeni ile açılamayan derslere kayıt olan öğrenciler 10-13 Ağustos 2020 tarihleri arasında açılan bir başka dersi tercih edebilir veya ücret iade talebinde bulunabilir.

Kontenjan nedeni ile açılamayan dersin yerine bir başka dersin seçilmesi durumunda herhangi bir ücret farkı oluşursa tutar bankaya ödemek durumundadır.

Açılmayan derslerin ücretleri, kendisine ait olma zorunluluğu olan IBAN ve Banka Hesap bilgilerine iade edilecektir. İade işlemleri derslerin kesinleşmesinden sonraki 30 gün içerisinde yapılmaya başlanılacaktır.

Yaz döneminde açılabilir yeter sayıya ulaşarak açılan dersi seçen öğrenci kaydını iptal edemez ve ücret iade talebinde bulunamaz.

Diğer Detaylar

07 Ağustos 2020