23.03.2020 Pazartesi günü üniversitemiz bünyesindeki dersler uzaktan eğitim yolu ile verilmeye başlıyor.19.03.2020

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığın COVİD-19 salgını ile ilgili yazıları doğrultusunda, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı bahar dönemi ile sınırlı kalmak kaydıyla, örgün eğitim yerine ikame edilmek üzere derslerin uzaktan eğitim yolu ile sürdürülebileceği ifade edilmiş olup, bu kapsamda Üniversitemiz sahip olduğu teknik altyapı ve alanında uzman personelleriyle bu süreci yönetecek kapasite ve güçte olduğu değerlendirilmiştir.

Bu doğrultuda gerekli çalışmalar tamamlanmış olup, dersi veren öğretim elemanlarınca  e-ödev, doküman paylaşımı, video paylaşımı ve sanal sınıf aktivitelerini gibi içerikler sisteme yüklenmiştir.

Eğitim öğretim faaliyetlerinin her hangi bir aksaklığa sebebiyet vermeden,  23 Mart 2020 Pazartesi günü UZEM sizlere sunulmaya başlanılacaktır.

Dersler bilgisayar, tablet, cep telefonu, smart uyumlu TV’lerden izlenebileceklerdir.

UZEM yolu ile sunulacak derslerin sınavlarının ne şekilde yapılacağı ve ya  UZEM yolu ile sunulamayacak derslerin ne şekilde işlenebileceği ilgili detaylar sizlere ilerleyen tarihlerde paylaşılacaktır.

Ders ve dokümanları  izleyebilme detayları ve linki için tıklayınız.

19 Mart 2020