Not yükseltme amaçlı ders almak isteyen öğrencilerin dikkatine

Samsun Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Eğitim-öğretim yönetmeliğinin  17. maddesi kapsamında not yükseltme amaçlı ders almak isteyen öğrencilerimiz taleplerinin aşağıda verilen e-posta adresine  …@samsun.edu.tr uzantılı bireysel e-posta adreslerinden iletmeleri durumunda öğrenci işleri daire başkanlığı tarafından gerçekleştirilecektir.

Talebin iletileceği e-posta adresi: [email protected]

Yönetmelik Hükmü;  Bu Yönetmeliğin 18 inci maddesinde belirtilen azami kredi sınırları içerisinde kalmak şartı ile evvelce alınmış ve başarılı olunmuş derslere not yükseltme amaçlı tekrar ders kaydı yapılabilir. Bu şekilde alınan derslerde her zaman son alınan not geçerlidir.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

30 Eylül 2020