Öğrencilerimizin Uzem Öğrenme Sistemi Kullanımı İle İlgili Detay Bilgiler 02.10.2020

Sevgili öğrenciler,

Uzaktan eğitim yoluyla verilen dersleri takip edebilmek için ders kayıt işlemini kesinleştirmiş olmanız gerekmektedir. Ders kayıt işlemini kesinleştirmiş olan öğrencilerimiz Öğrenci Bilgi Sistemindeki kullanıcı adı ve şifresiyle sisteme giriş yapabilirler. Öğrenci bilgi yönetim sistemi kullanıcı adı ve şifresini bilmiyorsanız aşağıdaki linki tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Not: Öğrenci bilgi yönetim sistemi, Uzem Öğrenme Sistemi ve Zoom canlı ders takip sistemi ile ilgili detaylı bilgiler 05.10.2020 Pazartesi günü saat 10.00’da zoom programı üzerinden canlı olarak öğrencilerimize paylaşılacaktır. 2020-2021 eğitim öğretim döneminde yeni kayıt yaptıran tüm öğrencilerin düzenlenecek oryantasyon programına katılım önem arz etmektedir.

Uzem Öğrenme Sistemi

Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi