Öğrencilerimiz kayıt dondurma başvurularını, öğrenci bilgi yönetim sistemi üzerinden online olarak yapabileceklerdir. 01.04.2020

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu; İnternet erişimi sıkıntısı vs. şikayetleri de dikkate alarak “2019-2020 Bahar yarıyılıyla sınırlı olacak şekilde” isteyen öğrencilere kayıt dondurma hakkı verildiğini bildirilmişti.

Bu amaçla öğrencilerimizin kayıt dondurma taleplerini iletirken zorluk yaşamamaları adına, öğrenci bilgi yönetim sistemi üzerinden kayıt dondurma başvurusunda bulunabilecekleri ve yine sistem üzerinden başvuru sürecini takip edebilecekleri bir çalışma yürütülmekte olup, en geç 02.04.2020 tarihinde çalışma tamamlanarak, öğrenci bilgi yönetim sistemi üzerinden başvurular alınmaya başlanılacaktır.

Not: Eğitim öğretim süreci ile ilgili anlık paylaşımlarımız için sayfamızı takip etmeniz önem arz etmektedir.

01 Nisan 2020