Öğrenim Ücreti Ödeme İşlemleri 31.01.2020

ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMELERİ İŞLEMLERİ

Üniversitemizde eğitim görmekte olan II. Öğretim programına kayıtlı, normal eğitim süresini tamamlamış veya 5i dersleri kapsamında okutulmakta olan (Türk Dili, Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi ile Yabancı Dil ) dersleri uzaktan eğitim yolu ile seçen öğrencilerin ödeyecek oldukları ücretlerin ödeme şekli aşağıdaki şekilde yapılabilmektedir.

Normal eğitim süresini tamamlamış ve II. Öğretim programına kayıtlı öğrencilerin öğrenim ücretleri otomatik olarak sistem tarafından; 5i dersleri kapsamında okutulmakta olan (Türk Dili, Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi ile Yabancı Dil ) dersleri için ise ilgili derslerin öğrenci tarafından OBS üzerinden seçilmesi durumunda borçlandırma oluşacaktır.

Öğrenci kayıt ekranında tahakkuk ettirilmiş bulunan tutarı ödenmeden ders kayıt işlemini kesinleştiremeyecektir.

Öğrenim ücreti ödemeleri 27.01-09.02.2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ödeme işlemleri TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI şubelerinden, ATM’lerinden ve ya TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’ na ait İnternet bankacılık hesaplarından yapılabilmektedir.

Öğrenci numarasıyla ödeme sürecinde bankada borç yansımaması durumunda (0.362 )313 01 12 numaralı telefon hattı iletişime geçebilirsiniz.

EFT veya havale yolu ile herhangi bir ödeme yapılmaması önem arz etmektedir.

31 Ocak 2020