Samsun Üniversitesi Mobil Uygulaması 05.03.2020

Değerli Samsun Üniversiteliler;

Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sistemi’ne hızlı erişim, sistemi verimli kullanım ve zamandan tasarruf sağlanması amacıyla “Mobil Uygulama” öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri bulunan uygulama,  üniversitemizin duyurularına, akademik birimlere ait bilgilere ve akademik takvim bilgilerine ulaşma gibi çeşitli imkanlar sağlamaktadır. Akademisyenlerimizin de kullanabileceği uygulama, öğrenciler için mobil cihazlarda ilan edilen notlar, duyurular ve buna benzer anlık bildirim mesajlarının iletilmesine de olanak sağlamaktadır.

Android veya IOS işletim sistemine sahip tüm akıllı telefon ve mobil cihazlarda kullanılabilen uygulama için ‘Proliz Mobil’ uygulaması indirildikten sonra ‘Üniversite Ara’ alanından Samsun Üniversitesini seçerek ‘Sisteme Giriş Yap’ alanına tıklayınız. ‘Öğrenci’ veya ‘Akademik’ seçimini yaptıktan sonra mevcut kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yapabilirsiniz.

05 Mart 2020