2019-2020 Bahar Yarıyılı Uzaktan Eğitim Dersleri Ara Sınav Takvimi 20.04.2020

Değerli Öğrencilerimiz,

Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) salgını nedeniyle yükseköğretim kurumlarının eğitim ve öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ile ilgili Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının almış olduğu kararlar kapsamında Üniversitemizde 2019-2020 Bahar Yarıyılı eğitim-öğretimine ve yapılmayan yarıyıl sınavlarına uzaktan eğitim yoluyla devam edilecektir.

Uzaktan eğitim derslerine ait sınavların yapılış şekli ile ilgili sizlere yardımcı olmak üzere kılavuz hazırlanmıştır. Sınav öncesinde kılavuzu incelemeniz önemlidir. Yine ilk defa uygulanan bu süreçle ilgili olarak aklınızdaki bir kısım sorulara yanıt olması düşüncesi ile sıkça sorulan sorular hazırlanarak sizlere rehberlik etmesi hedeflenmiştir.

Zaruretten oluşan bu süreçte aksaklığa mahal vermeden uzaktan eğitimin ve sınavların en etkili şekilde hayata geçirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Süreçte bize düşen görev sizlerin kaygılarını giderecek önlem ve uygulamaları hayata geçirmektir. Size düşen görev ise içinde bulunulan şartlar içerisinde bireysel gelişiminize devam etmek ve uzaktan eğitim sistemine hızla entegre olabilmenizdir.

Süreçlerle ilgili tüm duyurular WEB sayfamızda ve FAKÜLTE/MYO altında ve UBS’de yapılacağından sayfaları takip etmeniz gerekmektedir. Yarıyıl Sonu Sınavları ile Bahar Yarıyılında yapılamayan uygulamalı dersler konusunda ayrıca bir takvim duyurulacaktır. Aşağıda yayınlanan dönem içi sınav ve ya ödevle ilgili çalışmalarınızda sonsuz başarılar diliyorum.

Sevgi ve sağlıkla kalmanız dileğiyle.

 

Prof. Dr. Mahmut AYDIN

          REKTÖR

2019-2020 Bahar Yarıyılı  Uzaktan Eğitim Dersleri dönem içi değerlendirmeleri;   Ara Sınav ve ya ödev olarak yapılacaktır. Kayıtlı olduğunuz birimler düzeyinde almış olduğunuz derslerin ara sınav veya ödev olarak yapılma durumunu gösteren tablo aşağıda yer almaktadır.

Online Sınavla İlgili Sıkça Sorulan Sorular

(Öğrencilerimiz  eğitim öğretimle ilgili sorunlarını oidb.samsun.edu.tr meil adresine iletmeleri durumunda sıkça sorulan sorular kısmında yanıtlar paylaşılacaktır. O nedenle değişik aralıklarla sayfamızı kontrol etmeniz önemlidir)

Online Sınavla İlgili Yardımcı Kılavuz

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dönem İçi Değerlendirme Takvimi

Mühendislik Bilimleri Fakültesi Dönem İçi Değerlendirme Takvimi

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler  Fakültesi Dönem İçi Değerlendirme Takvimi

Sivil Havacılık Yüksekokulu Dönem İçi Değerlendirme Takvimi

Kavak Meslek Yüksekokulu Dönem İçi Değerlendirme Takvimi

Ortak Dersler Dönem İçi Değerlendirme Takvimi

 

 

20 Nisan 2020
2.795 kez görüntülendi
Öğrenci Destek Hattı