Katkı Payı/ Öğrenim Ücreti Ödemeleri Hakkında

KATKI PAYI/ ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMELERİ HAKKINDA DUYURU

 

  • Üniversitemize yeni kayıt yaptıracak Birinci Öğretim öğrencileri ile okudukları programın normal öğrenim süreleri içerisinde yer alıp kayıt yenilemesi yaptıracak Birinci Öğretim öğrencileri katkı payı ödemeyeceklerdir. ancak; hazırlık sınıfı programı hariç olmak üzere, ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeydeki Yükseköğretim programlarından Normal Program Süreleri (iki yıllık ön lisans ve dört, beş ve altı yıllık lisans programları, yüksek lisans iki yıl, doktora dört yıl) sonunda mezun olamayan birinci öğretim öğrencilerinden öğrenci katkı payı ve öğrenim ücreti alınır.
  • Bir yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına kayıt yaptırılması halinde İkinci Yükseköğretim programına ait öğrenci katkı payları, öğrencilerin Kendileri tarafından karşılanır.
  • Üniversitemize yeni kayıt yaptıracak ve halen öğrenimine devam etmekte olan Uluslararası Öğrenciler Üniversite Yönetim Kurulunun Kararlarına ve belirlediği Katkı Payını/Öğrenim Ücretini ödemeye tabidirler.

Ödemeler: Öğrencilerin ekranına  borç tanımlanmış olup, Öğrenci Numarası ile Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı ve ATM lerinden, akademik takvimde belirtilen ders kayıt  tarihinin son gününe kadar ödemeler yapılabilir.

 

Ödeme İşlemleri hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.

Öğrenci Numaranızı Öğrenmek için Tıklayınız.

 

06 Mart 2024
2.384 kez görüntülendi
Öğrenci Destek Hattı