Öğrenci e-posta Bilgileri 29.03.2021

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada;”2547 sayılı Kanun uyarınca Yükseköğretim Kurulu’nun yüksek öğretimi düzenleyen ve yükseköğretim kurumlarının
faaliyetlerine yön veren çalışmaları kapsamında; Yükseköğretim Kurulu tarafından yükseköğretim kurumu öğrencilerini bilgilendirmek veya eğitim ve öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik paylaşımlarda bulunmak üzere üniversitemizde okuyan öğrencilerin e-posta bilgilerine Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından bilgilendirmelerde bulunulacaktır. Ayrıca Üniversitemizce yapılacak bilgilendirmelerde aynı adrese rutin olarak yapılmakta ve yapılacaktır.

Bu kapsamda öğrencilerimiz OBS sisteminde tanımlı e-posta adreslerini günlük olarak takip etmeleri önem arz etmektedir.

29 Mart 2021
937 kez görüntülendi