Uzaktan Eğitim Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Samsun Üniversitesinin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde gerçekleştirilecek uzaktan eğitim süreçlerine dair öğrencilere yönelik Uzaktan Eğitim Bilgilendirme Toplantısı Samsun Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencilerinin katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantıda 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde uzaktan eğitim faaliyetlerinin nasıl yürütüleceğine dair Samsun Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilere eğitim verildi. Toplantıya Samsun Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Zafer Cömert, Öğr. Gör. Mehmet Emre Sertkaya, Öğr. Gör. Meryem Durmuş ve Samsun Üniversitesi öğrencileri katıldı.

Uzaktan Eğitime Dair Merak Edilen Sorular Yanıtlandı

Samsun Üniversitesi öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen eğitim toplantısında konuşan Öğr. Gör. Mehmet Emre Sertkaya öğrencilere “Öğrenme Yönetim Sisteminin” kullanılmasına dair bir sunum gerçekleştirdi. Sertkaya, konuya ilişkin verdiği bilgilerde sistemi dikkatli kullanmanın önemine değinerek öğrenciler tarafından merak edilen soruları da ayrıntılı bir şekilde cevapladı. “Canlı Derslere Katılım” konu başlığı ile sunumunu gerçekleştiren Öğr. Gör. Meryem Durmuş derslere çevrimiçi platformdan katılacak öğrencilere uzaktan eğitimde kullanılacak “Zoom” programının kullanımına dair teknik bilgi aktarımlarında bulundu.

Samsun Üniversitesi Uzaktan Eğitime Hazır

Samsun Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Zafer Cömert ise “Çevrimiçi Sınavlar” hususunda yapılacak çalışmaları anlattı. Öğrencilerden gelen soruları detaylı olarak yanıtlayan Cömert, Samsun Üniversitesi olarak uzaktan eğitim sürecine hem akademik deneyim hem de teknik altyapı olarak hazır olduklarını ifade etti. Toplantıda konuşan UZEM personeli Semih Osman Saka da Harici Çevrimiçi Sınav Uygulamasına dair teknik bilgileri öğrencilerle paylaştı.

Toplantıya katılamayan veya yeniden izlemek isteyenler için TIKLAYINIZ.

06 Mart 2023
741 kez görüntülendi