Yatay Geçiş Sonuçları Açıklanmıştır.28.01.2021

Öğrenim dili İngilizce olan programlara geçiş yapmak isteyen öğrencilerin Üniversite tarafından kabul edilen dil yeterlik koşullarını sağlamaları gerekir. İngilizce dil yeterliğini gösteren ulusal veya uluslararası sınav belgesi olmayan öğrencilerin İNGİLİZCE YETERLİLİK sınavlarına girmeleri gerekir.

İstenen Belge; Transkript: Kayıtlı olunan üniversite tarafından hazırlanmış, alınan tüm dersleri, notları ve not ortalamalarını gösteren not döküm belgesi. Transkript, not sistemi ve programın öğrenim dili hakkında açıklayıcı bilgi içermiyorsa, bu bilgileri içeren belgeler transkripte eklenmeli.

Kesin Kayıt Tarihi: 01-02 Şubat 2021

Kesin Kayıt Yeri: Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Not: Kesin kayıt için öğrencinin şahsen gelmesi gerekmektedir.

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Listesi

Fakülte/ YO/ MYO

Adı

Soyadı