Deprem Bölgesi Özel Öğrencilik Duyurusu

T.C. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının yazısı uyarınca;

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle Adıyaman Üniversitesi (Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencileri hariç), İskenderun Teknik Üniversitesi (Hatay), Mustafa Kemal Üniversitesi (Hatay), İnönü Üniversitesi (Malatya), Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ne kayıtlı öğrenciler için, 2024-2025 Eğitim/Öğretim yılına mahsus olmak üzere Özel Öğrencilik hakkı tanınmıştır. ( İlgi yazı için TIKLAYINIZ)

İlgi yazı kapsamında Üniversitemize Özel Öğrencilik başvuru yapacak öğrencilerin; aşağıda yer alan formu doldurup/imzaladıktan sonra, 26-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında [email protected] adresine mail atmaları gerekmektedir. (Kayıtlı olduğu programla eşdeğer ve öğretim dili aynı olan program ile sınıfının olması durumunda başvurunun kabulü)

*Başvuruda bulunan öğrencilerin başvuru sonuç listesi, 02 Eylül 2024 tarihinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfasından ilan edilecektir.

**Kayıt hakkı kazanan öğrenciler, 03-06 Eylül 2024 tarihleri arasında Samsun Üniversitesi Rektörlüğü Canik Kampüsü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında kayıt yaptırabilirler.

Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ.

20 Ağustos 2024
337 kez görüntülendi